flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови суду Лічман Л.Г. з ювілеєм

10 липня 2020, 08:54

Вельмишановний Леоніде Григоровичу!

Прийміть високу повагу і найщиріші вітання з Днем народження!

Сьогоднішній ювілей – це не лише кругла дата у Вашому житті, це точка відліку, від якої починається період «збирання каміння», коли правоту і корисність діянь людини підтверджує час. Набутий досвід, мудрість, професіоналізм і далекоглядність дозволили Вам узяти на себе велику відповідальність за довірену державою справу і впевнено, послідовно втілювати її в життя.

Бути суддею, а разом з тим, й очільником установи – нелегке завдання. Проте, завдяки високому професіоналізму, набутому досвіду, мудрості, далекоглядності та величезній працездатності Ви успішно виконуєте, покладені на Вас обов’язки судді й голови Малиновського районного суду міста Одеси.

Серед усіх людських якостей, які притаманні Вашій особистості, саме порядність, чуйність та уважне ставлення до людей викликає глибоку повагу з боку працівників апарату суду й громадян, а самовідданість праці й професіоналізм залишаються вагомими складовими авторитету серед колег.

Зичимо Вам життєдайної енергії, наснаги, легкої вдачі на шляху до мети, підтримки рідних і друзів у всіх Ваших починаннях, радості, добра, гармонії в особистому житті і щоб поруч з Вами завжди йшли віра і надія, оптимізм і впевненість сил та натхнення !   

Вам 60 – це означає, що на Вас чекають великі справи і перемоги!

  

Зі щирими вітаннями

Колектив Малиновського районного суду міста Одеси