flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони розпочали стажування з охорони суду

23 березня 2020, 11:56

Сьогодні, 23 березня 2020 року, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області розпочали стажування з охорони та забезпечення безпеки приміщень суду.

Протягом тижня співробітники Служби судової охорони перейматимуть досвід з охорони та забезпечення безпеки суду у військовослужбовців Національної гвардії України, а по завершенні стажування, а саме з 30.03.2020 року візьмуть судову установу під власну охорону.    

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Одеській області Петро Талпа побажав співробітникам гідно нести службу та з честю виконувати покладені на них завдання. Адже підтримання громадського порядку та безпека усіх учасників судового процесу є одним з ключових чинників довіри до правосуддя.

Командир підрозділу Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області Віктор Пашков провів для співробітників Служби інструктаж з настановами гідно і чесно виконувати свої професіональні обов’язки.

Нагадаємо, що Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах.