flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники суду відпрацювали дії при виникненні умовної пожежі

19 лютого 2020, 17:33

Наразі в Одеській області проводиться профілактична робота щодо попередження виникнення небезпечних подій.  

Так, в період 18-19 лютого 2020 року, за ініціативою керівництва суду,  співробітниками ДСНС було проведено позапланову перевірку стану пожежної і техногенної безпеки у будівлі суду.

Після чого, 19 лютого 2020 року, з метою тренування дії щодо евакуації у разі пожежі, о 14:03 годині через систему централізованого оповіщення, надійшло повідомлення про «умовну» пожежу в одному з кабінетів у будівлі суду. Працівники та відвідувачі суду негайно залишили приміщення та зібрались на майдані перед будівлею суду. Керівник апарату Валентина Савенко особисто перевірила наявність співробітників і надала доручення відповідальній за пожежну безпеку особі, щодо зустрічі рятувального підрозділу ДСНС.

Через декілька хвилин до місця події прибули рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, які провели оперативне розгортання обладнання та своєчасно ліквідували умовну пожежу.

Надалі, співробітники ДСНС: Микола Гавриленко та Марина Мартиненко провели оцінку  дій персоналу, роз’яснили положення правил пожежної безпеки та порядок використання первинних засобів пожежогасіння, а також подякували керівнику апарату за турботу про безпеку апарату суду.