flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

3 роки позбавлення волі за сутенерство та надання неправомірної вигоди службовій особі

10 вересня 2019, 11:13

Малиновський районний суд м. Одеси ухвалив вирок, яким визнав винною особу, у скоєнні злочину, а саме у сутенерстві (частина 1 статті 303 Кримінального кодексу України) та у надані неправомірної вигоди службовій особі (частина 1 статті 369 Кримінального кодексу України).

Особі призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Слід зазначити, у судових засіданнях обвинувачений провину визнав частково.

При визначені виду та міри покарання обвинуваченому, судом враховано ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винного, його вік та соціальне положення, характер, мотив та обставини вчиненого злочину, а також обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання.

Справа розглядалась одноособово – головуючий суддя Старіков Олексій Олександрович.

На даний час вирок не набрав законної сили.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному кримінальному провадженню можна здійснити за номером – 521/10085/17

Інформаційно: Чоловік розмістив на Інтернет сайті рекламні оголошення про надання дівчатами сексуальних послуг за грошову винагороду, вказавши їх знаходження в м. Одесі. Продовжуючи свої дії, в травні 2016 року, чоловік, підшукав в якості менеджера особу жіночої статті, якій запропонував за грошову винагороду сприяти у забезпеченні діяльності, направленої на організацію надання сексуальних послуг, а починаючи з липня 2016 року, розмістив на вулицях м. Одеси об’яви із пропозицією високооплачуваної роботи для осіб жіночої статі.

Крім того, обвинувачений, в серпні 2016 року, забезпечив зайняття проституцією жінці, яка в цей період часу, фактично надавала сексуальні послуги.

Крім того, 19.04.2016 року, обвинувачений знаходячись в м. Одесі, в ході особистої зустрічі повідомив оперуповноваженому, що він буде сплачувати йому за невжиття заходів реагування на свою протиправну діяльність від 4000 до 6000 гривень за кожну жінку, яка буде займатися проституцією.

Після чого, 01.03.2017 року, обвинувачений, з метою прикриття незаконної діяльності, передав іншій особі для подальшої передачі оперуповноваженому неправомірну вигоду.