flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась зустріч представників регіональних комунікаційних комітетів

02 листопада 2018, 13:37

Для зміцнення довіри громадськості до органів правосуддя, для обміну досвідом та підбиття підсумків діяльності-  в приміщенні центру судової комунікації Одеської області зібрались  представники  регіональних комітетів з питань судової комунікації Одеської та Івано-Франківської областей, а також  Комунікаційного комітету системи правосуддя.

Голова Малиновського районного суду м. Одеси - Лічман Леонід Григорович презентував діяльність комітету з питань комунікацій судової влади Одеської області.

Під час робочого засідання всі учасники презентували свої напрацювання в реалізації програм розвитку судових комунікацій, обговорили проблемні питання, що повстають під час налагодження внутрішніх і зовнішніх комунікацій, підвели підсумки діяльності регіональних комітетів з питань комунікацій Одеської та Івано-Франківської областей в напрямку налагодження зв’язків із громадськістю та ЗМІ.

Підсумком роботи стала домовленість щодо надання канадськими партнерами методичної допомоги центрам судової комунікації, які є своєрідними майданчиками для спілкування правників зі ЗМІ та громадськістю в Одеській та Івано-Франківській областях.