flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строк тримання під вартою обвинуваченому у скоєні вбивства відомого боксера

17 січня 2018, 12:26

17 січня 2018 року у Малиновському районному  суді м. Одеси відбулося судове засідання у кримінальному провадженні, щодо обвинувачення в скоєні умисного вбивства майстра спорту України з кікбоксингу та тайського боксу Лащенко С.С.

Судовою колегією було поставлено на обговорення питання щодо доцільності продовження терміну тримання під вартою обвинуваченого. Прокурор та захисник потерпілої зазначили,  що на їх думку не має підстав для зміни запобіжного заходу та доцільно продовжити термін тривання під вартою у зв’язку з ризиками передбаченими ст.. 177 КПК України . Обвинувачений та його захисник заперечували щодо продовження строків тримання під вартою.

Вислухавши думку учасників, вивчивши матеріали кримінального провадження, судова колегія, порадившись у нарадчій кімнаті, ухвалила продовжити строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченому на 60 діб.

У зв’язку з неявкою у судове засідання перекладача для обвинуваченого з/на азербайджанську мову, колегія суддів вирішила направити лист до Державної Міграційної служби України для сприяння у надані перекладача у судове засідання.

Слухання справи відкладено на 09 лютого 2018 року о 12 годині 00 хвилин.