flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд оголосив перерву у справі про вбивство відомого боксера із-за відсутності перекладача

21 грудня 2017, 11:55

На 21 грудня 2017 року в Малиновському районному суді м. Одеси було призначене судове засідання у кримінальному провадженні, щодо обвинувачення в скоєні умисного вбивства майстра спорту України з кікбоксингу та тайського боксу Лащенко С.С.

На минулому судовому засіданні суд вирішив звернутися до представників ЗМІ стосовно розміщення оголошення про залучення перекладача на азербайджанську мову. Представники регіональних ЗМІ відкликнулись та розмістили у своїх ресурсах інформацію. На даний час ситуація не змінилась, перекладача на судове засідання не знайдено.

До суду надійшов лист від Представництва Міністерства Внутрішніх Справ  Азербайджанської Республіки у складі Посольства Азербайджанської Республіки в якому вказано, що перекладач з\ на азербайджанську мову у представництві  відсутній.

Суд заслухав думку прокурора та адвокатів сторін захисту та обвинувачення, які згодні з тим, що судове засідання не можливо розпочати без перекладача.

У зв’язку з цим, судова колегія, порадившись на місці, вирішила оголосити перерву та направити нагадування до Державної судової адміністрації України про сприяння у залученні перекладача.

Судове засідання відкладено на 17 січня 2018 року о 10 годині 30 хвилин.