flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян та відвідувачів суду!

21 грудня 2017, 09:55

Шановні громадяни та відвідувачі суду,

відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.12.2017 року №902 «Про затвердження переліків судів, органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції та Національної гвардії»,

Малиновський районний суд м. Одеси з 20.12.2017 року охороняють співробітники Національної Гвардії України.


Судді та працівники апарату суду проходять до будівлі суду виключно за пред’явленням службового посвідчення співробітнику Національної гвардії України.
Пропуск співробітників які не мають службового посвідчення або надали документи на його оформлення, здійснюється за документом який посвідчує особу, або тимчасовим посвідченням, виданим відділом кадрової роботи та управлінням персоналом.
Громадяни, в тому числі представники організацій, громадських об’єднань, органів державної влади, засобів масової інформації допускаються у відкриті судові засідання без перешкод за умов пред’явлення документу, що посвідчує їх особу, з занесенням відомостей в журнал обліку відвідувачів суду.
У приміщення суду не допускаються особи, які мають при собі зброю (вогнепальну, газову, холодну) та інші предмети використання яких може загрожувати безпеці громадян. Виключення складають особи, які виконують службові обов’язки співробітників правоохоронних органів.