flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З професійним святом — Днем працівників суду!

15 грудня 2016, 09:14

Шановні колеги — судді, працівники судів!

Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників суду!

Саме від нашої наполегливої та самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві стабільності, миру та спокою! Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від нас — суддів та працівників судових органів — високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості справі та наполегливості. Авторитет судової гілки влади великою мірою залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, як сумлінно виконує свої обов’язки кожен її працівник.

Переконаний, що високопрофесійний суддівський корпус України завжди залишатиметься вірним складеній присязі, гідно виконуватиме свої високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму, захисту прав і свобод людини, докладатиме максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави. Адже реалізація конституційних засад судочинства, наближення його до світових та європейських стандартів стали пріоритетами нашої держави.

Бажаю Вам міцного здоров'я, великого людського щастя, благополуччя Вам і Вашим родинам. Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі сприяти підвищенню рівня правової свідомості та справедливість у нашому суспільстві.

 

З повагою,

Голова Малиновського районного суду м. Одеси

Л.Г. Лічман