flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Важлива інформація з приводу подій, які мали місце 29 березня 2016 року

07 квітня 2016, 14:15

Як відомо, 29 березня 2016 року відбувалася спецоперація НАБУ по затриманню судді Малиновського районного суду м. Одеси Бурана О.М. На даний час, розслідуються події, що мали місце під час затримання. Рада суддів України висловила зацікавленість у якнайшвидшому розслідуванні цієї справи та у тому, щоб осіб, які грубо порушують суддівську етику, було усунуто із займаних посад у судовій системі. У цьому ж зацікавлений Малиновський районний суд. м. Одеси, який на жаль, став одним з епіцентрів інциденту.

Малиновський районний суд м. Одеси активно сприяє та надалі сприятиме розслідуванню вказаної справи та її об’єктивному висвітленню в ЗМІ. З цією метою, 30 березня 2016 року заступник голови суду Гранін В.Л. надав коментар провідним телеканалам країни з приводу факту обшуку працівниками НАБУ його службового кабінету, залу судового засідання та місця проживання.

Наголошуємо, що наразі, причетність заступника голови суду до злочину не встановлена. Ми переконані, що злочину заступник голови суду В.Л. Гранін не вчиняв. Ніякого відношення до розгляду справ судді Бурана О.М. він не має та невідомо у чому його звинувачують.

В свою чергу, заявляємо про готовність Малиновського районного суду м. Одеси співпрацювати із представниками засобів масової інформації та співробітниками НАБУ задля висвітлення оперативної та достовірної інформації.

 

Звернення Зборів суддів Малиновського районного суду м. Одеси до Ради суддів України

 

Звернення заступника голови Малиновського районного суду м. Одеси Граніна В.Л. до Ради суддів України