flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо подій, які мали місце 29 березня 2016 року в приміщенні Малиновського районного суду м. Одеси

04 квітня 2016, 17:03

На загальних зборах суддів Малиновського районного суду м. Одеси, які відбулися 31 березня 2016 року, було обговорено питання щодо подій, які мали місце в приміщенні Малиновського районного суду м. Одеси 29 березня 2016 року.

За результатами обговорення, Загальні збори суддів Малиновського районного суду м. Одеси вирішили звернутися до Ради суддів України з проханням прийняти відповідні заходи щодо забезпечення незалежності та правового захисту суддів і щодо врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів.

Вказане рішення було прийнято, у зв’язку з тим, що Рада суддів України: розробляє та організовує виконання заходів щодо забезпечення незалежності суддів, поліпшення стану організаційного забезпечення діяльності судів; розглядає питання правового захисту суддів, приймає відповідні рішення з цих питань; здійснює контроль за додержанням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів судів загальної юрисдикції; приймає рішення про врегулювання реального чи потенційного конфлікту інтересів у діяльності зазначених осіб (у разі, якщо такий конфлікт не може бути врегульований у порядку, визначеному процесуальним законом).