flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про судовий розгляд справи про масові заворушення 2 травня 2014 року на Грецькій площі

14 березня 2016, 10:47

11 березня 2016 року, на розгляд суду надійшли клопотання адвокатів Каркіщенка А.В., Демченка В.І., Коломійчук Г.С. та Прилепського І.А. про зміну обвинуваченим Мефьодову Є.І., Сакауову М.В., Долженкову С.О., Романюку В.В. та Корчинському С.М. запобіжного заходу з тримання під вартою на більш м’який.

Вислухавши думку учасників судового розгляду, перевіривши матеріали кримінального провадження та додатково надані документи, колегія суддів дійшла висновку про відмову в задоволенні заявлених клопотань.

Суд оголосив ухвалу, згідно якої  продовжив строк тримання під вартою Сакауова М.В., Долженкова С.О., Романюка В.В. та Корчинського С.М. до 60-ти днів в умовах ОСІ, а саме - до 10.05.2016 року.

А також, суд прийняв до уваги  посилання адвоката Каркіщенка А.В.  на те, що вже дослідженні докази надані стороною обвинувачення на підтвердження причетності Мефьодова Є.І. до інкримінованого злочину, однак при цьому суд зазначив, що докази, на які посилається прокурор та надані стороною захисту в повному обсязі ще не дослідженні. У зв’язку з чим, суд ухвалив продовжити строк тримання під вартою Мефьодова Є.І. до 30-ти днів в умовах ОСІ, а саме - до 10.04.2016 року.

Наступне  судове засідання призначено на 17 березня 2016 року на 10 годину.