flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся черговий захід «День відкритих дверей»

24 листопада 2015, 16:28

24 листопада 2015 року відбувся черговий захід «День відкритих дверей», на який було запрошено студентів 3 курсу Факультету адвокатури при Національному університеті «Одеська юридична академія».

Дану зустріч умовно можна розділити на 2 частини: 

перша частина –  ознайомча екскурсії з діяльністю суду;

друга частина –  відвідування судового засідання.

Прес-секретар суду М.І. Ляховченко розповіла студентам про особливості пропуску осіб на територію суду, роботу інформаційного центру та про інформаційний кіоск, що розроблений для надання відвідувачам суду інформації щодо справ, які розглядаються в Малиновському районному суді м. Одеси.

Студенти відвідали загальну канцелярію суду, де дізналися про реєстрацію та рух документів, що надходять до суду. В канцелярії з прийому позовних заяв, розповіли про порядок реєстрації позовних заяв, адміністративних позовів та інших документів, а також звернули увагу на функцію автоматизованого розподілу справ між суддями. Також, студенти ознайомились з роботою кримінальної канцелярії.

 

Студенти були присутніми в підготовчому судовому засіданні, де розглядалась кримінальна справа за обвинуваченням в привласненні чи розтраті чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні.

На завершення заходу, студенти подякували за екскурсію та можливість відвідати судове засідання.

Наступна зустріч зі студентами НУ «Одеська юридична академія» запланована на 25 листопада 2015 року.