flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Висловлюємо подяку відвідувачам суду за участь в опитуванні!

18 листопада 2015, 16:40

Шановні пані та панове!

У період з 7 квітня 2015 р. по 08 квітня 2015 р. в Малиновському районному суді м. Одеси, в рамках реалізації проекту «Голос громадськості в оцінці якості функціонування судів Одеської області», відбувалось опитування громадян (відвідувачів суду) з оцінки рівня задоволеності користувачів якістю окремих аспектів функціонування суду за методологією карток громадянського звітування.

У зв’язку з чим, висловлюємо свою подяку відвідувачам суду за участь в даному опитуванні!

Нам важлива Ваша думка, тому результати даного опитування будуть взяті до уваги й розглядатимуться як рекомендації для покращення роботи Малиновського районного суду м. Одеси.

 

Довідково: Проект «Голос громадськості в оцінці якості функціонування судів Одеської області» реалізується з лютого 2015 року за ініціативи благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проекту USAID «Справедливе правосуддя».

Мета проекту «Голос громадськості в оцінці якості функціонування судів Одеської області» - сприяння удосконаленню функціонування судів області з урахуванням очікувань та громадської думки відвідувачів суду шляхом проведення опитування громадян з використанням карток громадянського звітування (КГЗ).

Основна відмінність цього опитування від традиційних соціологічних опитувань полягає в тому, що виявляється думка тих, хто безпосередньо має практику взаємодії з судами, досвід участі в судових процесах і таким чином є безпосереднім користувачем судових послуг.