flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови Малиновського районного суду м. Одеси Олексій Олександрович Старіков та суддя Олег Анатолійович Михайлюк взяли участь у круглому столі на тему: «Сприяння справедливому та ефективному здійсненню правосуддя у справах про воєнні злочини»

02 жовтня 2024, 15:04
27 вересня 2024 року, відбувся круглий стіл на тему: «Сприяння справедливому та ефективному здійсненню правосуддя у справах про воєнні злочини».
Учасники круглого столу сфокусували увагу на питаннях забезпечення стандартів ефективного розслідування та справедливого судового розгляду справ про воєнні злочини, викликів, що постають в ході розслідування й пред’явлення обвинувачення, зокрема щодо кваліфікації елементів воєнних злочинів, розшуку підозрюваних, врахування вразливості потерпілих та свідків, а також збору і оцінки доказів у цих категоріях справ.
Заступник голови суду Олексій Олександрович Старіков виступив спікером на даному заході, де поділився з учасниками практичним досвідом розгляду кримінальних проваджень за статтею 438 КК України.
Даний захід організовано Програмою Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливість для всіх».