flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Екскурсія до суду для майбутніх юристів - один із етапів занурення у професію

20 червня 2024, 15:27

Сьогодні студенти-правники 1 курсу Навчально-наукового інституту Морського права та менеджменту Національного університету Одеська морська академія разом із керівником практики старшим викладачем кафедри загальноправових дисциплін
Бельо Людмилою відвідали Малиновський районний суд м. Одеси в рамках виробничої практики відповідно робочої програми, навчального плану здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» та Положення про проведення виробничої практики.

Майбутні юристи відвідали залу засідань, де були присутні у судовому засіданні під головуванням судді-спікера Черевко Сергія, який розповів студентам про особливості роботи суду та судді, а також із задоволенням відповів на запитання юних правників.

Керівником апарату суду Валентиною Савенко була проведена ознайомча екскурсія приміщенням суду, де студенти мали змогу поспілкуватись з працівниками апарату, які подарували юним правникам незабутні емоції та приємні враження. Подібні заходи ще більше заохочують до здобуття знань та стимулюють до навчання.

Раді були зустрічі зі студентами-правниками.