flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступника голови суду Граніна В.Л. звільнено у відставку

16 березня 2023, 13:33

📜Рішенням Вищої ради правосуддя від 16 березня 2023 року звільнено з посади судді Малиновського районного суду м. Одеси Віталія Львовича Граніна у зв’язку з поданням заяви про відставку.

👨‍⚖️Віталій Львович свій професійний шлях розпочав у судовій системі з 1986 року, ставши виконуючим обов’язки судді Іллічівського районного народного суду м. Одеси. У 2000 році призначений на посаду в.о. голови Іллічівського районного суду м. Одеси, а вже з 2004 року Віталій Львович заступник голови Малиновського районного суду м. Одеси.

🙌Колектив суду висловлює щиру вдячність за віддану багаторічну працю Віталію Львовичу, який присвятив своє життя служінню Закону та здійсненню неупередженого та справедливого правосуддя. За Вашими плечима гідний поваги життєвий та професійних шлях, що позначений достойними справами на благо держави й українського народу.

💫Бажаємо Віталію Львовичу родинного затишку, благополуччя, міцного здоров’я на довгі роки, щоб завжди Вас супроводжувала вдача та постійно зігрівало тепло людської вдячності, мирного неба та Перемоги!