flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

29 вересня 2014, 15:16

26 та 29 вересня 2014 року на виконання листа територіального управліня Державної судової адміністрації України з метою популярізації і підвищення прозорості діяльності місцевих загальних судів Одеської області та ознайомлення з роботою суду в Малиновському районному суді м. Одеси був проведений день відкритих дверей, на який запрошено учнів Юридичного ліцею м. Одеси  у супроводі викладачів.

Керівник апарату суду В.А. Савенко та помічник голови Ткаченко Ю.М. розповіли учням про роботу суду, діяльність кожної з канцелярій суду. Учні мали змогу оглянути зали судових засідань та роботу секретарів судового засідання під час фіксування судового процесу технічними засобами.

Увагу учнів було звернуто на роботу інформаційного центру суду.

Керівник апарату суду ознайомила учнів з роботою автоматизованої системи документообігу суду та учні мали змогу побачити на прикладі функціонування програми Д3 в Малиновському районному суді м. Одеси. Учні мали змогу побачити яким чином ведеться прийом та реєстрація документів в програмі Д3, а також порядок передачі документів із загальної канцелярії працівникам апарату суду.