flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове засідання у справі щодо трьох пожеж через службову недбалість відкладено за заявою прокурора

13 жовтня 2021, 15:53

Сьогодні, 13.10.2021 року, судове засідання було відкладено у зв‘язку із перебуванням у черговій відпустці прокурора по справі.

Наступне судове засідання, згідно погодженого графіку, відбудеться 21 жовтня 2021 року о 14 годині 00 хвилин.

Нагадаємо, в провадженні суду перебуває кримінальне провадження за фактом обставин, які встановлені досудовим слідством, а саме: У наслідок систематичного неналежного виконання обвинуваченим своїх службових обов’язків у 2019 році на території м. Одеси сталося 3 пожежі, а саме: у відділеннях №5 та №7 КНП «Одеський обласний центр психічного здоров’я»; у приміщенні готелю «ТОКІО СТАР», а також у будівлі ДВНЗ «Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу», що призвело до загибелі 33 людей та спричиненням матеріальної шкоди у сумі 4 907 589 гривень.

Особа обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статтею 367 Кримінального Кодексу України (службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб).