flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До чого призводять конфлікти на дорозі

19 жовтня 2020, 17:31

До Малиновського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту особі, яка підозрюється у скоєнні злочину передбаченого частиною першою статтею 121 Кримінального кодексу України, а саме: умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, каліцтво статевих органів, психічну хворобу або інший розлад здоров’я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя.

Сьогодні, 19 жовтня 2020 року, суд розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту та задовольнив його, а саме застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на два місяці, із забороною підозрюваному залишати житло.

За версією слідства, 17 жовтня 2020 року приблизно о 15 годині 00 хвилин у ході конфлікту, що стався у результаті керування транспортними засобами, підозрюваний наніс іншому водію один удар рукою, зжатою в кулак, в область обличчя, в результаті чого останній втративши рівновагу, впав на дорогу та отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, перелому зводу черепа, набряку головного мозку, внаслідок чого був доставлений до Міської клінічної лікарні м. Одеси для надання медичної допомоги.