flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваним у викраденні неповнолітнього хлопця обрано запобіжний захід

27 березня 2020, 18:48

До Малиновського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Особа 1, Особа 2, Особа 3 в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статтею 146 Кримінального кодексу України, а саме незаконне позбавлення волі або викрадення людини вчинене щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу

Сьогодні, 27 березня 2020 року, суд розглянув клопотання сторони обвинувачення про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Особа 1, Особа 2, Особа 3 та задовольнив його.

За версією слідства, 25 березня 2020 року, приблизно о 15 годині 10 хвилин, троє чоловіків 1978, 1985 та 1997 років народження, на одній із вулиць у Малиновському районі міста Одеси, викрали неповнолітнього хлопця. Підозрювані силоміць посадили потерпілого до свого автомобіля «Mercedes-Benz E240» на польській реєстрації та поїхали у невідомому напрямку.

Завдяки небайдужим одеситам, які стали свідками викрадення хлопця, правоохоронцям вдалось оперативно затримати злочинців та звільнити потерпілого.