flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ керівника апарату суду «Про запровадження запобіжних заходів»

17 березня 2020, 16:30

Відповідно до Наказу №54-ОД/к від 16 березня 2020 року керівника апарату Малиновського районного суду м. Одеси В.А. Савенко «Про запровадження запобіжних заходів»:

З метою здійснення превентивних заходів щодо поширення гострих респіраторних вірусних інфекцій, в тому числі коронавірусу СОVID-19, у приміщенні Малиновського районного суду м. Одеси, Указу Президента України від 13 березня 2020 року № 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Рекомендацій ВООЗ щодо запровадження запобіжних заходів розповсюдження СОVID-19 на робочих місцях:

1. Завідуючій господарством Малиновського районного суду м. Одеси Лісовій Катерині Дмитрівні:

1.1. забезпечити щоденне вологе прибирання прибиральницями службових приміщень та залів судових засідань з використанням дезінфікуючих засобів у приміщенні суду, а саме: підлоги, дверних ручок, робочих поверхонь (столів тощо), телефонів, комп'ютерної техніки (моніторів, клавіатур, комп’ютерних мишок тощо);

    1.2. забезпечити систематичне провітрювання кабінетів та інших приміщень

суду;

    1.3. забезпечити розміщення в санітарних вузлах, залах судових засідань та інших місцях загального користування дезінфікуючих засобів.

  1. Старшому секретарю Лебедюк Орині Олександрівні забезпечити розміщення на веб-сайті суду, розміщення на інформаційних дошках в суді, залах судових засідань, канцелярії інформаційних плакатів, інформації щодо запобігання поширенню вірусних інфекцій.

  2. Відповідальним за організацію роботи в канцеляріях суду провести роз’яснювальні бесіди з працівниками канцелярій стосовно превентивних заходів щодо поширення гострих респіраторних вірусних інфекцій, в тому числі коронавірусу СОVID-19 та дій, у разі виникнення симптомів захворювання.

  3. Працівникам суду дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони щодо дотримання профілактичних заходів для запобігання інфікування гострими респіраторними вірусними інфекціями та при найменших ознаках захворювання вжити заходів, щодо самоізоляції, повідомити про свій стан здоров’я відповідну установу охорони здоров’я та керівництво суду телефоном, e-meil.

  4. Військовослужбовцям Національної гвардії України м. Одеси обмежити допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань, крім представників засобів масової інформації.

    5.1. заборонити допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками гострих респіраторних вірусних інфекцій.

  1. Консультантам з кадрової роботи Медловській Наталії Вікторівні та Пислар Світлані Василівні ознайомити з цим наказом працівників суду та надати кожному працівнику особисто пам’ятку щодо дотримання профілактичних заходів для запобігання інфікування гострими респіраторними вірусними інфекціями.

  2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.