flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виховательці, яка підозрюється у неналежному виконанні професійних обов’язків у притулку для дітей «Світанок» обрано запобіжний захід

06 березня 2020, 15:04

До Малиновського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, виховательці, яка підозрюється у невиконанні або неналежному виконання професійних чи службових обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило істотну шкоду здоров'ю потерпілого (частина 1 стаття 137 Кримінального кодексу України).

Сьогодні, 06 березня 2020 року, на початку судового засідання, прокурором заявлено клопотання щодо розгляду справи у закритому судовому засіданні з метою нерозголошення відомостей, що принижують честь та гідність малолітніх по справі.

Вислухавши думку учасників судового процесу, суд на місці ухвалив провести закрите судове засідання.

Суд розглянувши клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання та задовольнив його, а саме застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, строком на 60 днів, з покаладенням на неї обов’язків передбачених ч.5 ст.194 КПК України.