flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд виправдав Одеського міського голову Труханова Г.Л. та інших посадових осіб по справі «Краян»

09 липня 2019, 18:20

Малиновський районний суд м. Одеси ухвалив вирок, яким виправдав осіб, обвинувачених у заволодінні  коштами місцевого бюджету в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб (ч.5 ст.191 КК України)

Суд за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин кримінального провадження, керуючись законом, оцінивши кожний доказ з точки зору належності, допустимості, достовірності, а сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв’язку прийняв рішення про відсутність у діях Одеського міського голови – Труханова Г.Л.  та інших посадових осіб складу злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України.

Слід зазначити, що обвинувачені у судовому засіданні свою провину не визнали. Натомість, сторона обвинувачення просила призначити покарання, пов’язане з позбавленням волі.

 

Справа розглядалась колегіально - у складі головуючого судді Черево С.П. , суддів Корой В.Д. та Передерко Д.П.

 

На даний час вирок не набрав законної сили.

 

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному кримінальному провадженю можна здійснити за номером - 521/17260/18.

 

Інформаційно: відповідно до обвинувального акту, Одеський міський голова – Труханов Г.Л. та інші посадові особи обвинувачувались у заволодінні коштами місцевого бюджету в особливо великих розмірах під час купівлі будівлі колишнього заводу «Краян» групою осіб.