flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу за обвинуваченням двох неповнолітніх у побиті дівчини призначено до судового розгляду у закритому судовому засіданні

24 січня 2019, 17:23

24 січня 2019 року у Малиновському районному суді м. Одеси відбулось підготовче судове засідання стосовно двох неповнолітніх осіб, які обвинувачуються у грубому порушені громадського порядку (частина 2 статті 296 Кримінального кодексу України) та в умисному завдані побоїв (частина 2 статті 126 Кримінального кодексу України).

Під час судового засідання,  прокурор заявила клопотання про обрання обвинуваченим запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Суд відмовивши у клопотанні прокурора, обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Також, сторона обвинувачення заявила клопотання  про здійснення кримінального провадження в закритому судовому засіданні у зв’язку з тим, що обвинувачені є неповнолітніми.  Головуючий суддя, вислухавши думку учасників кримінального провадження, ухвалив призначити справу до судового розгляду у закритому судовому засіданні.

Нагадуємо, що відповідно до частини 7 статті 27 КПК України, якщо судовий розгляд відбувався у закритому судовому засіданні, судове рішення проголошується прилюдно з пропуском інформації, для дослідження якої проводилося закрите судове засідання та яка на момент проголошення судового рішення підлягає подальшому захисту від розголошення.