flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Жодних обмежень в ході судового розгляду для ЗМІ не буде",- розпочався судовий розгляд за обвинуваченням Одеського міського голови

14 листопада 2018, 18:22

У Малиновському районному суді м. Одеси розглядається кримінальне провадження  у відношенні Одеського міського голови – Труханова Г.Л.  та інших посадових осіб, обвинувачених  у заволодінні  коштами місцевого бюджету в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб (частина 5 статті 191 КК України).

Сьогодні, 14 листопада 2018 року, розпочався судовий розгляд кримінального провадження.

На початку, колегія суддів поставила на обговорення питання щодо думки учасників процесу про проведення прямої трансляції судового засідання на сайті "Судова влада України".  Всі учасники не заперечували. Колегія суддів, порадившись на місці, ухвалила рішення щодо транслювання судового засідання.

Під час підготовчого судового засідання, один із захисників обвинуваченого заявив клопотання щодо надання йому умов для здійснення своїх процесуальних прав та просив зменшити кількість ЗМІ у судовому процесі.

Сьогодні, у судовому засіданні головуючий повідомив: «Жодних обмежень в ході судового розгляду для ЗМІ не буде».

Також, у судовому засіданні сторона обвинувачення почала оголошувати обвинувальний акт.

У зв’язку із закінченням робочого часу було оголошено перерву. Наступне судове засідання призначено на 23 листопада 2018 року о 10 годині 00 хвилин.

Нагадуємо, що під час судового засідання відбувалась пряма трансляція, яку можна подивитись за посиланням:

Онлайн трансляція