flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Смертельне ДТП на Тираспольському шосе. Обвинуваченій продовжено строк тримання під вартою

26 вересня 2018, 16:14

Малиновський районний суд м. Одеси розглядає кримінальне провадження  за обвинуваченням особи, в скоєні порушень правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Сьогодні, 26 вересня 2018 року, суд продовжив обвинуваченій строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Представник потерпілого подав цивільний позов щодо стягнення моральної шкоди у розмірі 1,5 мільйона гривень.

Також, судом було встановлено порядок та об’єм дослідження доказів. У зв’язку з визнанням обвинуваченою своєї провини, прокурор, сторона захисту, представник потерпілого, відповідно до ст. 349 КПК, запропонували дослідити лише ті докази, які необхідні для ухвалення вироку.

Нагадуємо, досудовим слідством встановлено: 02.06.2018 року обвинувачена керувала автомобілем  по вул. Тираспольське шосе, зі швидкістю 70 км/год.  В цей час, на проїзну частину вказаної вулиці, до нерегульованого пішохідного переходу, вийшла жінка, яка на руках тримала малолітню дитину 2015 року народження.  Обвинувачена не вжила належних і своєчасних заходів для зменшення швидкості свого руху, в результаті чого скоїла наїзд на пішоходів. У зв’язку з виникненням ДТП настали суспільно небезпечні наслідки у вигляді загибелі двох осіб.