flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив вирок щодо обвинуваченої у викрадені малолітньої дитини та шахрайстві

19 квітня 2018, 12:29

Малиновським районним судом м. Одеси розглянуто кримінальне провадження щодо обвинувачення у викраденні малолітньої дитини та шахрайстві.

Нагадуємо, що 05 листопада 2017 року підозрювана підійшла до малолітнього хлопчика та під приводом скористатися його мобільним телефоном заговорила із ним.  В ході розмови повідомила хлопчику, що вона родичка його матері , та мати поїхала із міста Одеси у відрядження та попросила її, щоб вона доглянула його на час відрядження. В подальшому, вказала хлопчику йти із нею, після чого вивела його із подвір’я будинку і направилася із ним в не встановленому напрямку. 06 листопада 2017 року разом із малолітнім хлопчиком була затримана біля  ринку «Привоз».

На попередньому судовому засіданні відбувся допит обвинуваченої, під час якого вона визнала свою вину.

17 квітня 2018 року суд ухвалив вирок, в якому визнав винною обвинувачену та призначив покарання у вигляді 100 годин громадських робіт, позбавлення волі строком на 3 роки та 6 місяців,  звільнив від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо вона протягом 2 років не скоїть нового злочину та виконає покладені на неї обов’язки.