flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Сергій Черевко взяв участь у міжнародній конференції на тему «Комунікації судової влади, як єдиного голосу та інструменту для розбудови довіри».

19 липня 2024, 19:17

19 липня 2024 року, у м. Львові, відбулась міжнародна конференція на тему «Комунікації судової влади, як єдиного голосу та інструменту для розбудови довіри»

Участь у даному заході від Малиновського районного суду м. Одеси взяв суддя-спікер Сергій Черевко.

Метою конференції є пошук шляхів підвищення довіри до судової влади України шляхом пошуку дієвих алгоритмів та інструментів для покращення внутрішньої комунікації між органами правосуддя, іншими державними органами та громадянським суспільством.

Слід зазначити, що роботу прес-центру нашого суду, в напрямку висвітлення справ про злочини проти основ національної безпеки та воєнних злочинів, було окремо та позитивно відзначено членами конференції.

Захід представлено на найвищому рівні головою та членами Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Національної школи суддів України, Керівництром ради суддів України, міжнародними партнерами, суддями-спікерами всіх інстанцій та спеціалізацій.

Організаторами конференції стали: ВРП, Good to know, за підтримки LTAID, USAID, Pravo-Justice.