flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови суду Старіков Олексій та судді Федоренко Тетяна, Передерко Дмитро взяли участь у нараді-семінарі з питань кримінального судочинства в умовах воєнного стану

08 вересня 2023, 16:33

Заступник голови суду Старіков Олексій Олександрович та судді Федоренко Тетяна Іванівна, Передерко Дмитро Петрович взяли участь у нараді-семінарі з питань кримінального судочинства в умовах воєнного стану в Одеському апеляційному суді.

На порядку денному обговорили наступні питання:

• Судова практика сформована у рішеннях об'єднаної палати Касаційного кримінального суду у складі Верховного суду, щодо застосування норм кримінального та кримінального процесуального права за 2022 рік та перше півріччя 2023 року.
• Типові помилки, які допускаються судами першої інстанції при здійсненні повноважень слідчих суддів та розгляді кримінальних проваджень по суті.
• Проблемні питання запропоновані місцевими судами Одеської області, щодо судової практики у кримінальних провадження повноважень слідчих суддів в умовах воєнного стану.

Нарада-семінар відбулась за участі судді Верховного Суду у відставці Щепоткіної В.В., суддів Одеського апеляційного суду та місцевих загальних судів Одеської області.