flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Створено аккаунт «Судова влада України» на Facebook

Державною судовою адміністрацією України створено сторінку«Судова влада України» на Facebook.
  Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк: «Глобальна інформатизація і, як наслідок, значне розширення комунікаційних можливостей у діяльності різноманітних суспільних інституцій зробили нагальною потребою створення на Facebook сторінки «Судова влада України». Сьогодні суспільні інтереси і вподобання перейшли в площину соціальних мереж, і активність їх користувачів спонукала нас створити свій аккаунт. 
   Вже кілька років існує професійна соціальна мережа «Феміда», створена для суддів, працівників апаратів судів, власне, для фахівців судової влади. Разом з тим, на нашу думку, настав час  вийти на ширше коло споживачів новин, бачень, подій судової влади України.
   Цікавим є й те, що Facebook має чимало можливостей, зокрема, проведення опитувань, вимірювання «популярності» сторінки, врахування вподобань користувачів, інше. 
   Наразі Facebook є однією із наймасовіших та найпопулярніших соціальних мереж світу. Сьогодні 1,2 мільярди  користувачів зареєстрували тут свої профілі. Сподіваємось, що якась частина з них зацікавиться сторінкою «Судова влада України», адже це чудовий спосіб поширити правдиву, адекватну, точну та своєчасну інформацію про діяльність судової влади».