flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги адвокатів!

    Оголошується конкурс адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі-Конкурс).

    Конкурс проводитиметься у три етапи:

    - перший етап- розгляд документів, поданих претендентами: 12 березня 2013 року за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 34;

    - другий етап- письмове тестування претендентів: 15 березня 2013 року з 10 до 12 год. за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 34 (приміщення Головного управління юстиції в Одеській області);

    - третій етап- співбесіди з претендентами: 22 березня 2013 року за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 34 (приміщення Головного управління юстиції в Одеській області). Точний день та час співбесіди кожного претендента буде окремо повідомлено під час реєстрації для проходження письмого тестування.

    Заяви для проходження конкурсу приймаються Головним управлінням юстиції в Одеській області (за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 34, кабінет №306), а також всіма районними, міськрайонними, міжрайонними та міськими управліннями юстиції до 4 березня 2013 року.

    Для  участі у конкурсі необхідно особисто подати, за встановленою Міністерством юстиції формою, заяву разом з такими документами:

Міністерство юстиції формою, заяву разом з такими документами: 

   - копію паспорта громадянина України, облікову карту платника податків, свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю, трудову книжку, документи про освіту;

   - біографічну довідку та анкету, за встановленою Міністерством юстиції формою, а також мотиваційний лист (до 500 слів) у довільній формі за підписом претендента.

   Увага! Повний текст оголошення, зразок заяви, біографічної довідки та анкети розміщено на офіційному веб-сайті Головного управління юстиції в Одеській області(http://just.odessa.gov.ua).