flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати тимчасового добору з призначення на період дії карантину на тимчасову вакантну посаду секретаря судового засідання Малиновського районного суду міста Одеси

05 лютого 2021, 11:26

Малиновський районний суд міста Одеси 03.02.2021 року проводив добір з призначення на період дії карантину на вакантну посаду секретаря судового засідання Малиновського районного суду міста Одеси. Інформація про оголошення добору на вищезазначену посаду була розміщена 27.01.2021 року на Єдиному порталі вакансій державної служби, порядковий номер №2171.

У період з 27.01.2021 до 29.01.2021 до Малиновського районного суду міста Одеси надійшло 6 заяв від осіб, які виявили бажання взяти участь у доборі з призначення на період дії карантину на вищезазначену посаду секретаря судового засідання Малиновського районного суду міста Одеси. Для проведення співбесіди з’явилися 5 осіб.

За результатами співбесіди керівник апарату Малиновського районного суду міста Одеси визначила переможця:

  • Дженков Віталій Анатолійович визначений переможцем на зайняття вакантної посади секретаря судового засідання Малиновського районного суду міста Одеси та буде призначений на вказану посаду шляхом укладення контракту.

Контракт буде укладено на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та до дня визначення керівником апарату Малиновського районного суду міста Одеси переможця за результатами конкурсного відбору.