flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Поцелуйко О.О.

28 листопада 2019, 15:17

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Малиновський районний суд м. Одеси, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 521/18339/19

Малиновський районний суд м. Одеси викликає Поцелуйко Олексія Олексійовича на 18 грудня 2019 року о 10 годині 30 хвилин у зал судових засідань № 213 в приміщенні Малиновського районного суду м. Одеси, який розташований за адресою: м. Одеса, вул. В. Стуса 1-а, як відповідача по цивільній справі за позовом Одеської міської ради до Поцелуйко Олексія Олексійовича, Єрмолаєва Олександра Юрійовича, державного реєстратора комунального підприємства «Регіональне бюро державної реєстрації» Бондар Олексія Миколайовича про скасування реєстрації права власності та приведення земельної ділянки до попереднього стану шляхом знесення.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутністю.

Для отримання інформації про стан розгляду справи звертайтесь до інформаційного центру суду за тел.: (048) 752-81-41.