flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ми завжди крокуємо в ногу з часом (EasyCon)

28 квітня 2020, 15:56

Наказом ДСА України №196 від 23 квітня 2020 року затверджено Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарського процесах за участю сторін поза межами приміщення суду.

Так, 28 квітня 2020 року заступником керівника суду Ткаченко Ю., з дотриманням Постанови КМУ від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами), з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, було проведено навчання з секретарями судових засідань щодо роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в судових процеcах за участю сторін поза межами приміщення суду.

Головним спеціалістом з ІТ Львовим А. було продемонстровано покрокову інструкцію роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в судових процесах за участю сторін поза межами приміщення суду.

Звертаємо увагу, що суд має технічні можливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.