flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату суду Валентина Савенко взяла участь у тренінгу з питань готовності судів до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперервної діяльності суду для керівників апаратів місцевих судів Одеської області

05 березня 2020, 15:29

04 березня 2020 року для керівників апаратів судів м. Одеси та Одеської області пройшов тренінг з питань готовності судів до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперервної діяльності суду для керівників апаратів місцевих судів Одеської області.

Участь у заході від Малиновського районного суду м. Одеси взяла керівник апарату суду Валентина Савенко.

Відкрили тренінг вступним словом начальник Територіального управління ДСА України в Одеській області Тарас Лукаш, голова Південно-західного апеляційного господарського суду Наталія Богацька, старша менеджерка Управління міжнародних програм Офісу Уповноваженого з питань федеральних суддів Канади Наталія Городецька та координаторка з питань гендерної політики та судового адміністрування українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи Людмила Чернявська.

В якості тренерів виступили заступниця начальника ТУ ДСА України в Львівській області Марія Коник та керівниця апарату Галицького районного суду міста Львова Олена Рут.

В ході проведення навчання було зосереджено увагу слухачів на питаннях: планування дій з реагування у разі виникнення надзвичайної ситуації та забезпечення безперервної діяльності суду, порядку дій і засобів безпеки та аналізу факторів загрози і рівнів вразливості.

Начальник ТУ Служби судової охорони в Одеській області Петро Талпа окреслив питання ролі Служби судової охорони в забезпеченні готовності суду до надзвичайних ситуацій.

Представниками Міністерства надзвичайних ситуацій України Олександром Крицьким та Мариною Мартиненко детально роз’яснено як діяти працівникам суду під час пожежі.

Представницею Червоного Хреста Тетяною Волошиною було роз’яснено та продемонстровано щодо надання першої долікарської допомоги.

Учасники тренінгу не тільки підвищили рівень теоретичних знань, але й відпрацювали практичні навички, після чого отримали відповідні сертифікати.

Захід організовано Територіальним управлінням ДСА України в Одеській області спільно з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи.