flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей для студентів 1-ого курсу Одеського національного морського університету

01 жовтня 2019, 15:51

01 жовтня 2019 року у Малиновському районному суді м. Одеси відбувся День відкритих дверей.

Учасниками заходу стали студенти Одеського національного морського університету за спеціальністю "Право".

Заступник керівника апарату суду Ткаченко Юлія Миколаївна провела екскурсію, під час якої студенти мали змогу ознайомитися з приміщенням Малиновського районного суду м. Одеси, організацією роботи суду, порядком розгляду судових справ, фіксування судового процесу, роботою та обов’язками працівників апарату суду.

Спочатку, студенти завітали до канцелярій суду, де заступник керівника апарату суду розповіла та показала, як виглядають, оформлюються та зберігаються справи.  

По тому, студенти мали змогу поблукати лабіринтами архіву суду, в якому зберігається справи. Саме тут, співробітники архіву ознайомили учнів зі специфікою роботи відділу: повідомила, хто і як може замовити копію рішення, який порядок надання інформації, як відбувається знищення справ, строк зберігання яких закінчився.

На останок, заступник керівника апарату суду подякувала всім учасникам за увагу і активність, побажала натхнення в навчанні, а студенти, в свою чергу, подякували за можливість побачити функціонування суду зсередини.