flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відклав судове засідання у справі про вбивство відомого боксера у зв’язку з відсутністю перекладача

07 грудня 2017, 12:22

На 07 грудня 2017 року в Малиновському районному суді м. Одеси було призначене судове засідання у кримінальному провадженні, щодо обвинувачення в скоєні умисного вбивства майстра спорту України з кікбоксингу та тайського боксу Лащенко С.С.

Суд не може продовжити розгляд справи із-за відсутності перекладача.

На попередньому судовому засіданні обвинувачений звернувся із клопотанням до суду про направлення заяви до  Посольства  Азербайджанської Республіки в Україні про забезпечення участі перекладача  на азербайджанську мову з метою забезпечення свого процесуального  права. На даний час відповідь від Посольства Азербайджанської Республіки в Україні суду не надійшла.

Судова колегія, порадившись на місці, вирішила направити лист до Територіального управління Державної судової адміністрації в Одеській області та довести до відома, що у  ФОП «Калюжна» не має  в штатному розкладі перекладача на азербайджанську мову та вирішити питання про укладання  договору з іншим Бюро перекладів, які зможуть забезпечити суду належного перекладача, направити нагадування про заяву обвинуваченого до Посольства Азербайджанської Республіки в Україні щодо забезпечення участі перекладача на азербайджанську мову.

У зв’язку з цим,судове засідання відкладено на  14 грудня  2017 об 11 годині 00 хвилин.