flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове засідання у справі про вбиство відомого боксера відкладено у зв'язку з відсутністю перекладача

30 листопада 2017, 17:55

На 30 листопада 2017 року в Малиновського районному суді м. Одеси було призначене судове засідання у кримінальному провадженні, щодо обвинуваченого в скоєні умисного вбивства майстра спорту України з кікбоксингу та тайського боксу Лащенко С. С.
Суд не може продовжити розгляд справи із-за відсутності перекладача. На попередньому судовому засіданні судом відправлено лист до бюро перекладів ФОП «Калюжна І. А.», щодо сприяння у залученні перекладача та його участі в судовому засіданні. Проте, у відповідь на вказаний лист було повідомлено про відсутність у штаті бюро перекладів ФОП «Калюжна І. А.» перекладача азербайджанської мови.
Сьогодні, 30 листопада 2017 року, в судовому засіданні, обвинувачений звернувся із клопотанням до суду про направлення заяви до Посольства Азербайджанської Республіки в Україні про забезпечення участі перекладача з/на азербайджанську мову з метою забезпечення свого процесуального права.
Судова колегія, задовольнила вказане клопотання, у зв’язку з цим, судове засідання відкладено на 07.12.2017 об 11 годині 00 хвилин.