flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату Малиновського районного суду м. Одеси провела лекцію для спеціалістів судової статистики

15 листопада 2017, 15:26

З 13 по 17 листопада 2017 року Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України проводиться підготовка спеціалістів судової статистики.

15 листопада 2017 заступник керівника апарату Малиновського районного суду м. Одеси Ткаченко Юлія Миколаївна провела лекцію на теми: «Основні положення Закону України «Про державну службу». Прийняття на посаду державного службовця. Посадові інструкції спеціалістів судової статистики, забезпечення їх виконання. Вимоги, що пред’являються до осіб, призначених на посади спеціалістів судової статистики, їх права та обов’язки. Актуальні питання взаємодії помічника судді, секретаря судового засідання суду та спеціаліста судової статистики при організації обліково-статистичної роботи суду». Після лекції Ткаченко Юлія Миколаївна відповіла на всі питання, які цікавили спеціалістів судової статистики.

Захід був організований Національною школою суддів у приміщенні Одеського апеляційного господарського суду, на який завітали слухачі з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.