flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ДСАУ планують відремонтувати всі суди за 3 роки

21 червня 2017, 12:08

Найближчим часом очікуються зміни до Держбюджету-2017, які збільшать капітальні видатки для судової системи до 1 млрд гривень. А привести всі приміщення системи правосуддя України в належний стан планують до 2020 року.

 

Про це заявив голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк під час урочистого відкриття Ружинського районного суду Житомирської області після капітального ремонту, передає «Закон і Бізнес».

За інформацією ДСАУ, у приміщенні суду встановлено автономне газове опалення, проведено ремонт покрівлі, здійснено утеплення і ремонт фасаду будівлі, проведено заміну 44 старих вікон на металопластикові, замінено повністю електромережу приміщення суду, здійснено благоустрій  прибудинкової території.

При цьому враховані як інтереси працівників, так і інтереси відвідувачів суду, в тому числі мало мобільних груп населення. Облаштовано окремий службовий вхід для конвоювання підсудних, приміщення для розміщення конвою та 2 камери для утримання підсудних.

Того ж дня в Ружинському районному суді відбулась нарада, в якій взяли участь голови місцевих загальних судів, судді, керівники апаратів районних судів, працівники апарату Ружинського районного суду та територіального управління ДСА України в Житомирській області.

«Ми зможемо значно покращити матеріально-технічний стан судів. Цей рік стане історичним у створенні належних умов для здійснення правосуддя», — пообіцяв на ньому очільник ДСАУ.

 

Джерело: Закон і бізнес