flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільна нарада на тему: «Висвітлення проблемних питань, які виникають при здійсненні проваджень по справам про адміністративні правопорушення»

09 квітня 2024, 16:27

Сьогодні, в приміщенні Малиновського районного суду м. Одеси відбулась спільна нарада на тему: «висвітлення проблемних питань, які виникають при здійсненні проваджень по справам про адміністративні правопорушення».

Участь у даному заході від суду взяли: голова суду Гуревський Володимир Климентійович, заступник голови суду Старіков Олексій Олександрович, судді: Поліщук Ірина Олександрівна, Крижановський Олег Валентинович та Федоренко Тетяна Іванівна, а також помічники суддів.

Участь від управління поліції взяли: заступник начальника відділення з превентивної діяльності відділення поліції № 3 ОРУП № 1 ГУНП в Одеській області Козлов І.М. разом з представниками особового складу сектору превенції ВП № 3 ОРУП № 1 ГУНП в Одеській області.

На спільній нараді були обговорені наступні питання:
- про висвітлення проблемних питань, які виникають при здійсненні проваджень по справам про адміністративні правопорушення та проведення звірки за 1 квартал 2024 року;
- розгляд питань, що виникають при здійсненні проваджень по справам про адміністративні правопорушення;
- налагодження дієвої взаємодії між відділенням поліції та судом.