flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді взяли участь у круглому столі з питань: "Взаємодії судових, правоохоронних органів та виконавчої служби щодо удосконалення стану адміністративної практики в Одеському регіоні"

25 січня 2024, 15:33

Сьогодні, 25.01.2024 року, на базі Одеського державного університету внутрішніх справ, відбувся круглий стіл у формі міжвідомчої практичної наради з питань: "Взаємодії судових, правоохоронних органів та виконавчої служби щодо удосконалення стану адміністративної практики в Одеському регіоні".

В ході роботи було проаналізовано стан розгляду справ про адміністративні порушення в Одеському регіоні за 2023 рік, обговорено проблемні питання, взаємодію між органами при здійсненні провадження по таким справам та окреслено подальші шляхи дій учасників з метою забезпечення більшої ефективності роботи, єдності практики та досягнення завдань адміністративного судочинства.

 

 

В ході зустрічі суддя Сергій Черевко виступив з доповіддю про стан здійснення судочинства Малиновським районним судом м. Одеси, з висвітленням статистичних даних діяльності суду та узагальненням практики розгляду справ за наслідками 2023 року.

Суддя Ігор Бобуйок виступив з доповіддю щодо проблемних питань правозастосування по справам даної категорії, актуальної судової практики та шляхів підвищення ефективності провадження по справам про адміністративні правопорушення.

За наслідками проведення робочої зустрічі було окреслено ряд проблемних питань, шляхи їх вирішення та узгоджено подальші дії з метою підвищення ефективності адміністративної практики поліції, здійснення судочинства та виконання рішень судів.

Зустріч відбулась за участю представників Головного управління Національної поліції в Одеській області, начальників та заступників усіх районних управлінь НП ГУНП В Одеській області, представників судів м. Одеси, управління забезпечення примусового виконання рішень в Одеській області Міністерства юстиції України, представників наукових установ.