flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затвердженно Комунікаційну стратегію суду та План комунікаційних заходів Малиновського районного суду м. Одеси на 2024 рік

15 листопада 2023, 15:06

15 листопада 2023 року Рішенням зборів суддів Малиновського районного суду м. Одеси було затвердженно Комунікаційну стратегію суду на 2024 рік та План комунікаційних заходів Малиновського районного суду м. Одеси на 2024 рік.

Комунікаційна стратегія впроваджується з метою покращення зв’язків з громадськістю, встановлення змістовного та постійного діалогу з суспільством.

За результатами реалізації Комунікаційної стратегії очікується зростання рівня довіри громадян до судів, підвищення авторитету судової влади шляхом поліпшення правової обізнаності населення про порядок захисту їх прав та інтересів у судах.

Комунікаційну стратегію суду на 2024 рік та План комунікаційних заходів Малиновського районного суду м. Одеси на 2024 рік розроблено суддями-спікерами суду: Черевко Сергієм, Бобуйком Ігорем, прес-секретарем суду - Бозоєвою Катериною, за участі Голови суду - Гуревського Володимира.