flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Одеська юридична академія"

 

        Національний університет «Одеська юридична академія» є провідним науковим та вищим навчальним закладом України в галузі правознавства і здійснює підготовку фахівців-юристів для державних органів, а також для недержавного сектору.

   Між Національним університетом «Одеська юридична академія» та Державною судовою адміністрацією України продовжується багаторічна і плідна співпраця з підготовки фахівців-юристів для роботи в органах ДСА України та судових органах, яка з кожним роком поглиблюється.

У 2013 році заплановано прийом на навчання до Інституту підготовки професійних суддів при Університеті на денну (за державним замовленням - за направленням ДСА України та за кошти фізичних або юридичних осіб) та заочну (лише за кошти фізичних або юридичних осіб) форми навчання.

Звертаємо Вашу увагу на зміну у 2013 році графіку вступної кампанії. Прийом документів до IIШС у 2013 році здійснюється з 1 по 28 липня, проведення вступного екзамену та співбесіди з мандатною комісією заплановано на 29-31 липня. Правила Прийому до університету, а також інша інформація для вступників викладена на сайті університету http:// onua.edu. ua та сайті приймальної комісії за адресою: http://vstup.onua.edu.ua.