flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інститут підготовки професійних суддів

Повідомляємо, що у 2013 році проводиться прийом документів до Інституту підготовки професійних суддів при Національному університеті «Одеська юридична академія» (далі - Університет) на денну форму навчання за рахунок коштів Державного бюджету України за направленням Державної судової адміністрації України.

Просимо провести роботу з підбору кандидатур, які виявили бажання навчатися на денній формі навчання.

Під час добору кандидатур просимо врахувати, що на навчання до Інституту підготовки професійних суддів при Університеті для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 8.036040101 «Правознавство» за державним замовленням приймаються особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста за спеціальністю «Правознавство» та мають стаж роботи в галузі права не менш як півтора роки.

Для видачі направлення Державною судовою адміністрацією України (далі - ДСА України) до 20 червня 2013 року до територіального управління Державної судової адміністрації України подаються обліково-характеризуючи документи, а саме: копія паспорта кандидата, копія трудової книжки кандидата, копія документів про вищу освіту, заява кандидата на отримання направлення на денну форму навчання на ім'я Голови ДСА України, написана власноруч, а також з кандидатом проводиться співбесіда для отримання рекомендації начальника територіального управління Державної судової адміністрації України.

Прийом до Інституту підготовки професійних суддів при Університеті здійснюється за конкурсом на підставі результатів фахового вступного випробування з права, яке проводить фахова атестаційна комісія приймальної комісії, а також співбесіди з мандатною комісією. Термін навчання за денною формою становить 1 рік.

В.Д. Куценко

Більш детальну інформацію про умови, строки прийому заяв і документів, фахові випробування, а також зарахування на навчання вступників можна отримати на сайті http://onua.edu.ua/.