flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День вікритих дверей

 

20 вересня 2012 року в Малиновському районному суді м. Одеси відбувся День відкритих дверей

Проведення Дня відкритих дверей в Малиновському районному суді м. Одеси вже стало доброю традицією.  22.11.2011 року вже було проведено День відкритих дверей. Не стало виключенням і проведення Дня відкритих дверей і в цьому році. До участі у заході було запрошено учнів Юридичного ліцею м. Одеси  у супроводі викладачів.


В.о. керівника апарату суду Ю.М.Ткаченко зустріла гостей, розповіла їм про загальні засади діяльності суду, дислокацію канцелярій суду та організацію роботи кожної з них.

Учні відвідали загальну канцелярію суду, де на власні очі побачили, яким чином здійснюється прийом та  реєстрація документів. Відповідальна особа за організацію роботи загальної канцелярії Ж.В.Анісімова розповіла, як здійснюється прийом документів та на прикладі показала, як здійснюється реєстрація документів в програмі документообігу суду «Д-3» відповідно до Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 року №30.

 

 

 Учні також відвідали канцелярію з прийому позовних заяв, де  Л.П.Тарівєрдієва розповіла, як здійснюється  прийом позовних заяв, також на прикладі показала, як  здійснюється авторозподіл позовних заяв в програмі документообігу суду «Д-3».

 


 

Також учні юридичного ліцею відвідали кримінальну, цивільну та адміністративну канцелярії суду. Відповідальні особи за організацію роботи канцелярій розповіли учням про роботу канцелярій, особливості прийняття, передачі та зберігання судових справ. Учні ліцею мали змогу поставити запитання, на які отримали вичерпні відповіді.

 
 

 

 

Керівник служби судових розпорядників М.П.Пащенко розповів учням про службу судових розпорядників, яка функціонує в суді з 2011 року, також розповів про функціональні обов'язки  служби судових розпорядників.

 


 

 

Не залишився поза увагою також інформаційний центр Малиновського районного суду м. Одеси, про роботу якого розповіла в.о. керівника апарату суду Ю.М.Ткаченко. Також учнів було ознайомлено з бібліотекою, яка створена для працівників апарату Малиновського районного суду м. Одеси.

 

 


 

 

Всі учасники проведеного заходу, як запрошені гості так і керівництво суду та працівники апарату суду, були сповнені приємних вражень від проведеного заходу та побажань зустрічі у наступному році.